Bojlisok veszik be a Balatont

Amikor a szervezők megfogalmazták az I. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny ötletét, maguk sem gondolták, milyen kemény fába vágták a fejszéjüket. De a fogadtatás kárpótolja őket minden erőfeszítésért.

balaton

Túlzás nélkül állíthatjuk, olyan nagyszabású nemzetközi horgászverseny helyszíne lesz áprilisban a Balaton, amilyenre eddig még nem volt példa a tónál! Huszai László főszervezőtől megtudtuk, az első Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyt április 21-27. között rendezik, a versenyre hat észak-balatoni helyszínt jelöltek ki (alsóőrsi Európa Kemping, csopaki strand, balatonakali Holliday és Naturista Kemping, balatonakali strand, balatonszepezdi Venus Kemping).

Amikor felmerült a verseny ötlete, maguk sem gondolták, milyen kemény fába vágták a fejszéjüket. De a fogadtatás kárpótolja őket. A hazai és a környékbeli országokból folyamatos az érdeklődés. A hely szűke miatt mindössze hatvan csapat nevezését tudják fogadni. A nevezési határidő április 10-e.

Huszai László kifejtette, a versennyel szeretnék lendületbe hozni a balatoni horgászturizmus ügyét. Nem titkoltan azt is szeretnék bizonyítani: nem tilos a bojlis horgászmódszer alkalmazása a tavon, csak alkalmazkodni kell a megváltozott balatoni horgászrendhez.

Nemcsak egy szimpla versenyt, hanem egyhetes programot kínálnak a résztvevőknek és családtagjaiknak: így az eseményt horgászshow-val, gasztronómiai csemegékkel, családi és gyermekprogramokkal is fűszerezik.

forrás:likebalaton.hu


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>