I. Baráti Bojlis Találkozó a Csaba Tavon

2013.07.12-14-én kerül megrendezésre az I. Baráti Bojlis Találkozó a Domino Fishing Team rendezésében a békéscsabai Csaba tavon. A baráti kapcsolatnak köszönhetően horgászportálunk lett fölkérve a rendezvény médiatámogatására.  Mi örömmel teszünk eleget a promóciós tevékenységnek. Így a későbbiekben cikkekből,bejegyzésekből informálódhattok a Találkozóról oldalunkon. Az esemény ideje alatt folyamatosan töltjük föl weboldalunkra az aktuális eredménytáblázatot, friss helyzetjelentéseket, képekkel illusztrálva a hangulatot, melyben biztos vagyok fergeteges lesz. A Találkozó keretein belül sor kerül egy kisebb versenyre is melynek gazdag díjazásáról a szervezők szorgalmas tevékenysége és a támogatók népes tábora gondoskodik.
A versenyre sajnos már betelt a nevezési lista de minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk akár egy kötetlen beszélgetésre is eme nemes sport jelenéről, jövőjéről vagy bármiről.

 A végleges helykiosztás is elkészülthelykiosztás

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>