I. Nagyréti Carp Cup ÉLŐ közvetítés!!!

Az I. Nagyréti Carp Cup 2016.05.18 12:00-kor kezdetét vette a Domi-no Fishing Team szervezésében. A csapatok már a reggeli órákban megérkeztek a horgásztóra hatalmas izgalommal. Megkezdődött az egymással való ismerkedés, de mindenki tudta, hogy amint a duda szó elharsog, úgy a másikra ellenfélként kell tekinteni, természetesen a meglévő vagy a kialakult jó viszonyt megtartva :)

A nyitóbeszédet 8:30 kezdettel Oláh Imre tartotta, majd a csapatok hely húzása következett, ki hol is fog ülni, kinek milyen taktikát kell bevetnie. A húzás után a pályaszakasz eképpen alakult:

helyek

A 18 csapat reményekkel foglalta el az általuk húzott pályarészt. Megkezdődhetett a nagyágyúk bevetése. Erre 9:30-12:00 között volt lehetősége a csapatoknak. Közben lehetőség nyílt interjú adásra is a helyi TV-nek.

Az első mérlegelés eredménye 18:00 után várható, melyből talán már az elején sejteni lehet majd valamit :)

2016.05.19. reggeli mérlegelés:

A csapatok hiába igyekeztek és taktikáztak, a tó nem azt adta az első fél napon amire sokan számítottak. Közrejátszhatott a viszonylag hideg idő is. Valamint a csapatok nem igazán tudták még beállítani maguk elé az etetésre a halakat. Igazán egyik csapat sem nyúlt el a másiktól, senki nem tudott igazán kiugrani a sorból. A Jam Fish Team és az Angliai Csibészek csapata némileg kimagaslik, de ez még egyáltalán nem behozhatatlan előny. Érdemes megemlíteni, hogy a verseny első halát az ABF-Sensation Baits Team fogta. Megmutatták hogyan is kell nagy testű csukát fogni bojlival. Természetesen a szabályzat nem tette lehetővé a hal mérlegelését. Talán majd egy pergető versenyen. A fentieket összefoglalva a reggeli mérlegelés után a tabella így alakul:

 tablazat

2016.05.19. esti mérlegelés:

A Jam Fish Team mintha ráérzett volna, hogy ezen a tavon mit eszik a ponty :) Már az első mérlegelésnél is vezettek, az esti mérlegelésre pedig megerősítették a helyüket a tabellán. Őket szorosan követi Stones Carp Team. A 3-4-5 helyen szoros a küzdelem, egy hallal előrébb lehetne kerülni. A verseny még mindig teljesen nyílt. Sajnos még mindig vannak csapatok, akik 1-2 db pontyot tudnak csak felmutatni. Az utolsó 4 helyezett sajnos még mérlegelhető pontyot nem tudott horogra csalni. A tebella a mérlegelést követően így alakult.

2 tabella

2016.05.20. reggeli mérlegelés:

A CFB csapata megkezdte a hajrázását. Reméljük marad nekik puskapor a teljes verseny idejére. Ugyan minimális különbséggel, de átvették a vezető helyet a Stones Carp team-től. A Jam Fish Team a negyedik helyre csúszott, őket az Etalon Baits Debrecen 2 előzte meg. A mezőny szinte 3 felé szakadt. Sajnos még mindig akad olyan csapat aki nem tud felmutatni mérlegelhető halat. A tabella eképpen alakul:

3 tabla

2016.05.20. esti mérlegelés:

A CFB Team csapatának továbbra is van puskapora. Magabiztosan húzzák a halakt, ezzel megerősítve vezető helyüket. Őket a Stones Carp team csapata követi 50 kilónyi lemaradással, ami természetesen egyáltalán nem behozhatatlan. A 3-4-5 helyekért óriási a küzdelem, nem sok különbség van a csapatok között. A 11. helytől a sereghajtók még nem találták meg a megfelelő taktikát, vagy egyszerűen előttük nem áll meg a hal táplálkozni. Fel a fejjel fiúk, kitartás. Itt mindenki győztes, már nyertetek hiszen a természetben vagytok és szenvedélyeteknek hódolhattok!!! A tabella a következő képen áll:

tabla 4

2016.05.21. reggeli mérlegelés:

Az első három helyezett sorrendje nem változott az elmúlt 12 órához képest. Szépen bányásszák a halakat a halbányából. A 7-8 helyig elhelyezkedő csapatok még beleszólhatnak a versenybe. Ettől lejjebb sajnos egyre reménytelenebb a helyzet, na de a remény hal meg utoljára, és ismerjük a horgászatot bármi megtörténhet. A lényeg az hogy senki ne adja fel. A gondozott fa is gyümölccsel ajándékozza meg az embert, tehát fel a fejjel és hajrá!!! A tabella állása a reggeli mérlegelést követően:

tabella 5

2016.05.21. esti mérlegelés:

A 18:00-si mérlegelésre a CFB csapata több mint 150 kilónyi hallal erősítette be első pozícióját a tabellán a Stones Carp Team előtt. Az első hely sorsa tényleg eldőlni látszik, továbbá az eddigi legnagyobb halat is megfogta a csapat. A további dobogós helyekért nagy  a küzdelem. Mindösszesen 18 óra maradt hátra. Akár még a Beta Mix Románia csapata is a dobogóra kerülhet. Ezen az éjszakán a csapatok nem sokat fognak aludni. A verseny végére akár 1 hal is dönthet egy jobb pozíció elérésében. Karikásodjanak a szemek, fáradjanak a karok, szoruljanak görcsbe a lábak. Hajrá fiúk, űzzétek, hajtsátok!!! A tabella eképpen alakul:

tabella 6

nagy hal

A nagy embert próbára tevő I. Nagyréti Carp Cup verseny 2016.05.22 12:00-kor lefújásra került. Az utolsó mérlegeléshez képest az első három helyezett nem változott. A CFB csapata megőrizte az első helyét, 160 kg-nyi hallal maga mögött tartva a Stones Carp Team csapatát. Őket az Etalon Baits Debrecen 2 csapata követi 60 kg-nyi elmaradással. Az S.C.S Fishing Team csapata az utolsó 18 órában hatalmas hajrában kezdett. Az összes szárazon maradt puskaport ellőtték, de sajnos ez is kevés volt, hogy becsússzanak valamelyik dobogós helyre. A fiúk a 7. helyről, mindösszesen csak a 4. helyre tudták magukat kalibrálni. A tabella így alakult a verseny végére:

tabella 7

A verseny lefújása után jöhetett a jól megérdemelt ebéd és desszert. Ebédnek nagyon jól elkészített pörkölt került az asztalra főtt burgonyával és savanyúsággal. Desszernek pedig nagyon finom csokitorta. Ezután a díjkiosztás következett. A CFB csapata itt megmutatta hogyan is kell 3 különböző díjat megnyerni egy versenyen. Az 1. helyezés mellett 117 db hallal a legtöbb halat fogó csapat díjat is elvitték, valamint a legnagyobb hal is az ő nevükhöz köthető a maga 17,32 kilójával. Szép volt fiúk, és gratulálunk. Nem csak nektek, hanem mindenkinek.

Díjátadó képgaléria:

Utolsó nap Drón videója hamarosan elérhető: ITT

A hozzászólások le vannak tiltva.