Intelligens Fogási Napló Program

Horgász Napló – Intelligens Fogási Napló Program V2.0.0.0

A teljes horgász tevékenység és a hozzá kapcsolódó minden információ egy rendszerbe foglalva.

A fogási napló program a horgászatok, a fogás eredmények, a fogott és fogható halak, a halak élőhelyeinek, a horgászhelyek, az alkalmazott és alkalmazható horgászmódszerek, felszerelések, etetőanyagok, és csalik adatait tartja nyilván. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (hal adatok, horgászhely adatok, horgász módszerek, stb.). Lehetőség van a tárolt adatokról megoszlás szerinti statisztikát készíteni különbözőszempontok alapján. Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a fogási napló programba, ezzel nyilvántarthatók a horgászathoz kapcsolódó címadatok (pl. horgászboltok, webhelyek, stb.). A program által tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.

A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.

A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

A holdfázis adatok az adott dátum 0 óra 00 percére és Magyarország területére lettek kiszámítva a Gothard Asztrofizikai Obszervatórium webes kalkulátorával.

Információ :

Szűcs Informatikai Stúdió

http://www.szis.hu/

2536 Nyergesújfalu, Pala u. 7. sz.
Mobil: 30-529-12-87   Tel./Fax: 33-355-712

E-mail: info@szis.hu
Skype: szucsz.szis

Letölthető demó verzió

Felhasználói kézikönyv


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>