Jubileumi Ponty Show 2018 Budapest

logo

2018. November 9-10-11 PONTY SHOW

  • A horgászat számára birtokba vett A pavilon 13.000 négyzetméterével
  • Három egymástól elkülönülő, de szabadon átjárható kiállítással
  • Jubileumi ajándékkal minden látogatónak
  • Három különböző módszerhez illő ajándékcsomaggal, melyek közül választani lehet
  • A 10. alkalommal részt vevő kiállítók standját érdemes lesz meglátogatni (ezt táblák jelölik majd), mert mindhárom napon a teljes nyitvatartási időben a vásárlókat az alkalomra készített egyedi termékekkel ajándékozzák meg a PontyShow hostessei, a gyerekeknek pedig külön ajándékkal kedveskednek
  • Változatos programok kicsiknek és nagyoknak
  • Horgász szimulátorok ifjaknak és felnőtteknek a Rod Building standján
  • És természetesen továbbra is lesznek előadások, bemutatók a színpadon és a standokon; továbbá lehetőség nyílik a közvetlen találkozásra a szakmai partnerekkel, vásárlókkal, a horgászélet jeles szereplőivel
  • Naponta többszöri tombola, értékes fődíjakkal
  • A MÁV Start 50%-os jegykedvezményt biztosít

PONTY SHOW története:

20092009 év elején jött az ötlet… Akkoriban az angliai show-k mintájára szerte Európában is rendeztek már pontyos szakkiállításokat, Magyarországon azonban még nem, holott a modern pontyhorgászat igencsak népszerűnek számított idehaza is, és a nagy márkák képviseletei éppúgy jelen voltak a piacon, mint a kisebb hazacsalis vá llalkozások. Tehát a kiállítókat és az érdeklődőket csak össze kellett hozni, ám ez a találkozás egy új tartalmat, egy közösségi élményt adott a rendezvénynek – így született meg az első PontyShow 2009 novemberében, a budakalászi Omszki-tó melletti 1000 nm-es sportcsarnokban. Hogy milyen komoly várakozás előzte meg az eseményt, azt jól mutatja, hogy a szombati nyitás után egy órával már mozdulni sem lehetett a standok között. Különlegessé tette a helyszínt, hogy vízparti programok is színesíthették a hétvégét: csónak és radar bemutató, távdobó bemutató (Frank Warwick tartotta), majd a látogatóknak rendezett dobóverseny.

2010Az első kiállítás sikere után nem lehetett kérdés, hogy lesz-e folytatás, de az is biztos volt, hogy tovább kell lépni Budakalászról, hiszen a sportcsarnokot kinőtte az esemény. A második PontyShow így már a Budaörsi M1 Expo közel 6000 nm-es impozáns csarnokában került megrendezésre 2010-ben, immár három napon át. Az új helyszín megnövekedett alapterületével együtt a cégek is megsokszorozták a standjuk méretét, sőt új kiállítók is felvonultak az őszi pontyos seregszemlén. A látnivalók mellett a programok is színesebbek lettek: a nagyszínpadon előadások és bemutatók váltogatták egymást, valamint értékes ajándékok találtak gazdára naponta kétszer az ingyenes tombolasorsolások keretében. A kézzel fogható horgászatot ezúttal a Decathlon horgászszimulátora szolgáltatta, amely rendkívüli népszerűségnek örvendett a gyerekek és felnőttek körében egyaránt. A kezdeti siker a második évben tehát tovább folytatódott, ami a több ezer látogató érdeklődésében fejeződött ki.

20112011-ben a helyszín és az időpont nem változott, ismét november második hétvégéjén randevúzott a hazai és nemzetközi pontyos világ Budaörsön. Mondhatjuk, hogy aki számít, az ott volt; Európából és hazánkból rengeteg híres pontyhorgász vendégeskedett a harmadik Magyarországi PontyShow-n. A hírességek egybehangzó véleménye szerint a kontinens kiállításai közül, nagyságát és színvonalát tekintve a magyarországi az első háromban ekkor már benne volt.

A 2012. év úja2012bb lépést jelentett, ugyanis főtámogatóként beszállt a Prologic, és a négy éves szerződés értelmében a dániai cégcsoport – és annak hazai képviselője a Lanitex Kft. – minden rendezvényen ajándékot adott a látogatónak (minimum a belépőjegy árának értékben). A partnerség első évében az újszériás Leviathan bojlicsaládból vihetett haza mindenki egy-egy zacskóval. Ebben az évben a show feszegetni kezdte a budaörsi helyszín határait is, a több ezer látogató parkolása már egyre nehézkesebbé vált, és a tömegközlekedés is kívánnivalókat hagyott maga után. Ez előrevetítette az újabb költözést, de egyúttal azt is, hogy még nagyobb fokozatra fog kapcsolni a produkció.

2013A 2013-as nagy váltás hatalmas előrelépést is jelentett: az 5 éves PontyShow a Budapesti Vásárközpont, vagyis a Hungexpo közel 7000 négyzetméteres B pavilonjában lelt új otthonra. Az immár közösségi közlekedéssel és autóval is egyaránt jól elérhető helyszínen a parkoló természetesen ingyenes maradt, és a büfét is saját partner üzemeltette, aki ízletes ételeket kínált megfizethető árakon – és valljuk be, ezek nem elhanyagolható részletkérdések, hiszen nem csak a szakmaiság, de a látogatók kényelme sem szenvedhet csorbát. Mind a cégek, mind pedig a közönség egybehangzóan üdvözölték a pontyos expo új területét, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy még több kiállító kapcsolódott be, illetve a látogatók száma is emelkedett (az előző évhez képest 20 %-kal), amely a központi helynek, valamint a remek közlekedésnek köszönhető. A nagyok közül ebben az évben elsőként vett részt a Daiwa és a Korda is gyári standdal, de természetesen a törzsgárda is színvonalasan képviseltette magát, sőt majd’ mindenki egyre nagyobb területen, és egyre impozánsabb körítéssel vonult fel.

20142014-ben is az Expo B pavilonjában koncentrálódott a pontyos világ. A kiállítók részéről hatalmas érdeklődés előzte meg az eseményt, hiszen a „Megtelt” táblát már október elején ki lehetett volna tenni, és az utolsó hetekben jelentkezőket már sajnos vissza kellett utasítani helyhiány miatt. De a publikum is várta a VI. Magyarországi PontyShow-t, amire az elmúlt évhez képest ismét többen, közel hétezren voltak kíváncsiak. Látnivalókban sem volt hiány, a vállalkozó szelleműek már két szimulátoron (egyiken a gyerekek, másikon pedig a felnőttek) viaskodhattak a virtuális halakkal, de az épített tóban igazi óriásokban is gyönyörködhettünk, melyeket a Ráckevei Horgász Szövetség biztosított. A nagyszínpadon előadások, a standokon bemutatók színesítették a vásári forgatagot, a naponta kétszeri ingyenes tombolahúzás pedig a PontyShow egyik legnépszerűbb attrakciója lett. Szinte minden kiállító hatalmas és hasznos akcióval készült, vagyis nem a kifutó termékektől igyekeztek szabadulni, hanem a kurrens cikkekre is kedvező árakat írtak.

20152015: immár a harmadik év a B pavilon falai között, így a PontyShow szinte már hazajárt a Hungexpóra. Nem túlzás kijelenteni, hogy ekkorra tökéletesen összeállt a rendezvény, amit erősített a nemzetközi megítélés, a hazai megkérdőjelezhetetlen státusz, a kereslet és a kínálat harmóniája egyaránt. Azonban mindig adódnak újabb kihívások, nincs két egyforma kiállítás, így a rutin és a szakmaiság birtokában is erőn felül kellett teljesíteni, hiszen az előző évekhez hasonlóan már a szervezés kezdetétől nagy volt az érdeklődés, mely egyre fokozódott a kapunyitáshoz közeledve, sőt kitartott egészen az utolsó óráig. A hagyományos programok a megszokott népszerűséget szállították, a kiállítók pedig ismét tudtak újabb technikákat és hihetetlenül bővülő csaliarzenált mutatni – a többségük a novemberi időpont ellenére is friss termékeket és akciókat ajánlott. A horgászati attrakción túl mindig kiemelt szempont a kényelem, illetve a körítés zavartalan élvezete. Ehhez járult hozzá többek közt a tömegközlekedés, a parkolás, a ruhatár, a büfé, valamint a lelkes munkatársak segítőkészsége.

20162016-ban – a PontyShow történetében először – már szeptemberben elfogytak a kiállítóhelyek. A népszerűséget, sikerességet és az igényt jól jelezte a még több külföldi cég – nem maradt üresen egy négyzetméter sem –, és a látogatók száma is jelentősen emelkedett. A rengeteg újdonság közül a legfontosabbnak talán az számított, hogy a Carp Academy és a Nevis vált főtámogatóvá, ezzel minden belépőjegy mellé 3000 Ft értékű ajándék csalicsomagot kaptak a látogatók, a szokásos tombolasorsolásokon pedig naponta nagy értékű fődíjjal térhetett haza egy-egy szerencsés. Egy casting pálya is épült, ahol világbajnokok mutatták be a célbadobás fortélyait, segítették az érdeklődőket és emlékéremmel jutalmazták a jól teljesítőket. Már HD minőségű tévén vetítették az előadások illusztrációit, a szünetekben pedig a fantasztikus filmeket – de óriási pontyokat élőben is láthattak a látogatók, a Ráckevei Horgászszövetségnek köszönhetően.

20172017-ben ismét történelmi lépés következett: a kiállítás a Hungexpo „A” pavilonjába költözött, ahol 11 000 m2-en zajlott az eddigi legnagyobb PontyShow. A közel száz kiállító között növekedett a külföldiek aránya, ráadásul immáron tíz országból érkeztek, ami egészen rendkívüli termékfelhozatalt eredményezett. A látogatók száma is jelentősen emelkedett, közel 12 000-re. A berendezés innovációja sem maradhatott el: készült egy 10×10 méteres tó, amin a csónakokat és kajakokat, valamint az etetőhajókat lehetett kipróbálni. Húsz kategóriára bővült a termékdíjak köre, hogy minél jobban le tudják fedni a horgászcikkek széles skáláját. A belépőjegy mellé ezúttal is ajándék és automatikus tombola részvétel járt mindenkinek, így a szerencséseket a naponta kétszeri sorsoláson a rengeteg nyeremény mellett értékes fődíjak is megtalálhatták. A vendéglátás terén is nagyot lépett előre a kiállítás, a külső és belső büfék, változatos ételeket és italokat kínáltak a közönségnek. A kedvezményes családi, illetve az ingyenes gyerekbelépők miatt továbbra is remek családi és közösségi program volt a novemberi hétvége.

Ahogy a kiállítások szakosodnak a horgászmódszerekre, úgy a horgászok egy része is specializálódik – azonban sokan továbbra is univerzálisak maradnak. Ezért, hogy minden igényt kiszolgáljunk, 2018-ban a 10. PontyShow-ra nem csak ünnepi hangulatban, de meglepetésekkel is készülünk. Például útjára indul két társrendezvényünk, a FeederFesztivál és a PergetőParádé, tematikusan különválasztott területekkel, valamint a különböző módszerekhez és helyszínekhez megfelelő bemutató és szórakoztató terekkel. Többet egyelőre nem árulhatunk el, de akinek felkeltettük az érdeklődését, jöjjön el, hogy részese lehessen a jubileumi eseménynek. Találkozunk tehát november második hétvégéjén Közép-Európa legnagyobb horgászkiállításán!

mav

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2018. november 09-11. között megrendezésre kerülő „PontyShow” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya felső állomásra. A rendezvényre legkorábban 2018. szeptember 11-től lehet a kedvezményes árú menetjegyet megváltani. Kérjük, hogy a vasúti pénztárba jelezze, hogy a PontyShowra kér 50%-os alkalmi menettérti jegyet. Nagyon fontos, hogy a menetjegyen szerepeljen a kedvezmény elnevezése, kérjük, hogy erről még a pénztártól való távozás előtt bizonyosodjon meg! Kérjük, hogy őrizze meg a rendezvényre szóló belépőjegyét, mert az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül a menetjegy ellenőrzés során a vonaton.

NYITVATARTÁS:

pc01

November 9. (péntek): 09-18 óráig
November 10. (szombat): 09-18 óráig
November 11. (vasárnap): 09-17 óráig
Belépőjegy: 2900 Ft
Családi belépőjegy: (2 felnőtt és 14 év alatti gyerekek) 4900 Ft
14 év alattiaknak ingyenes

Minden belépőjegy mellé választható ajándék jár!!!

02

030405

PARKOLÁS:

Továbbra is lesz ingyenes parkoló! Sőt, még közelebb lehet majd megállni a pavilonhoz! Viszont lesz egy kis változás, ami természetesen ki lesz táblázva a helyszínen is. A PontyShow idején tartott másik rendezvény miatt idén az Albertirsai úti parkolók fizetősek lesznek, de kérünk minden látogatónkat, hogy a Hungexpo területén kijelölt belső “PontyShow parkolókat” használja. EZEK A PARKOLÓK INGYENESEK LESZNEK (a térképen kékkel jelölt területek)!

Gyalogosan:

a 2-es Metro Pillangó utcai megállójától 10 perc

Autóval:

A Vásárközpont GPS koordinátái: N47° 29.587′, E19° 7.294′, Magasság: 143 m

(A parkolás ingyenes!) 

Repülővel érkezve:

Ferihegy 1, 2A és 2B Terminál: 200E jelzésű autóbusszal Kőbánya-Kispest állomásig, onnan a 85 vagy 85E busszal az Örs vezér téri végállomásig, majd a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

parkolas pontyshow budapest

Távolsági autóbusszal érkezve:

32-es autóbusszal az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

173E jelzésű busszal a Blaha L. térig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

1-es villamossal a Stadionok megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-as busszal.

Vonattal érkezve:

M3-mal (kék metró vonal) a Deák téri megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 10-es busszal.

STANDTÉRKÉP:

standterkep2018

107 kiállító, közel 300 márkát felvonultatva érkezik Közép Európa Legnagyobb Horgászkiállítására!

Óriási Show lesz a Hungexpo “A” pavilonjában: 3 kiállítás, vadonatúj bemutató területek, egész napos látnivalók, neves horgászok, hatalmas akciók, rengeteg újdonság, jubileumi ajándékok a belépőjegy mellé, ingyenes tombolaszelvény.

eteto

Rengeteg újdonság lesz az idén:
Különböző módszerekhez és helyszínekhez megfelelő bemutató és szórakoztató terekkel.
Két tóval, külön az etetőhajóknak egy 25×10 méteres pályával, illetve a csónakok-kajakok számára egy 10×10 méteressel
Megújult nagy színpaddal, neves előadókkal, szélesebb repertoárral
Pergetőmedencével, ahol a technikák és a csalik egyaránt követhetők
Feeder pódiummal, ahol akváriumokban láthatjuk az etetőanyagok viselkedését – mennyi idő alatt és milyen módon bontanak, a neves feeder specialisták pedig a közönség elé tárják methodos trükkjeiket, fortélyaikat
Feederpályával, hogy testközelből láthassa mindenki, hogyan kell kiakasztott zsinórral horgászni – etetés és dobások a lehető legpontosabban, nagynevű horgászok gyakorlati bemutatásában!

pontyshow

November 9. (péntek)

11:30: Jámbor Attila – Method történelem

13:00: Tombola sorsolás

14:00: Fabio Gerratana – Ez az én módszerem (Vad vizek, érintetlen természet, nehezen becserkészhető halak, és egy Olasz specialista, akinek életformája a nagypontyhorgászat)

15:00: Tóth László, Böcsödi László – Feeder versenyek

16:30: Tombola sorsolás

November 10. (szombat)

11:00: Fabio Gerratana – Ez az én módszerem (Vad vizek, érintetlen természet, nehezen becserkészhető halak, és egy Olasz specialista, akinek életformája a nagypontyhorgászat)

11:30: Hamvasi Miklós – Balatoni bojlis körkép

11:45: Steve Briggs – Pontyozás a Balatonon

12:30: Tombola sorsolás

13:30: Karel Nikl – A csend utolsó maradványa (Jelenlegi globális probléma, ahogy az emberi kéz mindenhova beavatkozik, mindent feltúr, gépesít és az eredeti természetből egyre kevesebb található…)

14:00:  Papp József előadása – Feederezés fonott zsinórral

14:30: Döme Gábor – Dunai nagypontyhorgászat

15:00: Honyák Gábor – Hidegvízi horgászat a Bledi-tavon 

15:30: Szamosi Attila – Vadvízi versenyek 2019. (VII. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny és az II. International Carp Marathon a Tisza-tavon)

16:00: PontyShow termékdíjak – eredményhirdetés

16:30: Tombola sorsolás

November 11. (vasárnap)

10:30: Stairs2Hell  – Egy verseny története

11:00: Varga János – Method technikák

11:45: Napijegyes pontyozások – Kerekasztal beszélget a rapid pecákról, résztvevők: Pataki Gergely, Haskó Tamás, Nagy Róbert (Black Cap Robi), Ács József

12:30: Tombola sorsolás

14:00: Jankovich Krisztián – Dunai amurozás feederrel

15:30: Nagykállói-tó tombolasorsolása

15:40: Nemzetközi Balatoni bojlis Horgászverseny tombolájának sorsolása

15:50: PontyShow termékdíj – Közönségdíj átadása

16:00: Tombola sorsolás

pergeto show

November 9. (péntek)

11:00: 13fishing – Bemutatkozik a Szerencsés brigád

11:30: MINDENT A CSUKAPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

12:00: Szarvas Zoltán, Pusztai Attila, Horváth Ferenc, Lukácsi Béla, valamint a Rapture Team tagjai

12:30: Móri Pisti, www.horgaszsuli.hu  Horgászvizsga, horgászkártya, kérdések és válaszok.

13:00: Szarvas Zoltán, SmartFishing  A következő szezon wobblerei

13:30: Vass Endre – Best of Savage Gear

14:00: MINDENT A SÜLLŐPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

14:30: Előd Botond, 13fishing, Móri Pisti, valamint a Rapture Team tagjai

15:00: A 2018-as csónakos pergető VB tapasztalatai a Rapture Team versenyzőivel

November 10. (szombat)

10:00: 13fishing – Bemutatkozik a Szerencsés brigád

10:30: Nacsa Gábor – Chervy és Cruelbaits. Hagyomány és újítás egy kézből

11:00: Horváth Ferenc – Best of Savage

11:30: MINDENT A CSUKAPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

12:00: Szarvas Zoltán, Nacsa Gábor, Számfira Balázs, Lukácsi Béla, valamint a Rapture Team tagjai

12:30: Vendégünk Piotr Piskorsky – a Salmo wobblerek megálmodója

13:00: Szarvas Zoltán, SmartFishing – A következő szezon wobblerei

13:30: Kecskés Viktor, Nagy Gábor – Rapala és Storm újdonságok

14:00: MINDENT A SÜLLŐPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

14:30:  Vass Endre, 13fishing, Móri Pisti, valamint a Rapture Team tagjai

15:00: Bokor Károly – Pergetés Mann’s gumihalakkal

15:30: A Fiiish márka műcsalijai

16:00: Móri Pisti, www.horgaszsuli.hu – Horgászvizsga, horgászkártya, kérdések és válaszok.

16:30: A 2018-as csónakos pergető VB tapasztalatai a Rapture Team versenyzőivel 

November 11. (vasárnap)

10:00: A 2018-as csónakos pergető VB tapasztalatai a Rapture Team versenyzőivel

10:30: Móri Pisti, www.horgaszsuli.hu – Horgászvizsga, horgászkártya, kérdések és válaszok.

11:00: 13fishing – Bemutatkozik a Szerencsés brigád

11:30: MINDENT A CSUKAPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

12:00: Nacsa Gábor, Perger Péter, Lukácsi Béla, valamint a Rapture Team tagjai

12:30: Vendégünk Piotr Piskorsky – a Salmo wobblerek megálmodója

13:00: Yozuri DUEL klasszikusok és újdonságok

13:30: Kecskés Viktor, Nagy Gábor – Rapala és Storm újdonságok

14:00: MINDENT A SÜLLŐPERGETÉSRŐL! – interaktív bemutató és beszélgetés

14:30: Vass Endre, 13fishing, Móri Pisti, valamint a Rapture Team tagjai

15:00: Számfira Balázs – Best of Savage Gear

federpalya-crop

November 9. (péntek)

11:00-11:15: Novák János – Etetés és horgászat kiakasztott zsinórral

12:30-12:45: Haldorádó Team – Feeder praktikák

14:15-14:30: Stég Team – Method horgászat napijegyes tavakon

16:00-16:15: Jámbor Attila – Gyorsan és pontosan

November 10. (szombat)

11:00-11:15: Novák János – Etetés és horgászat kiakasztott zsinórral

12:30-12:45: Haldorádó Team – Feeder praktikák

13:15-13:30: Lábas Norbert – A pontos horgászat technikája

14:15-14:30: Stég Team – Method horgászat napijegyes tavakon

16:00-16:15: Jámbor Attila – Gyorsan és pontosan

November 11. (vasárnap)

11:00-11:15: Novák János – Etetés és horgászat kiakasztott zsinórral

12:30-12:45: Haldorádó Team – Feeder praktikák

13:15-13:30: Lábas Norbert – A pontos horgászat technikája

14:15-14:30: Stég Team – Method horgászat napijegyes tavakon

16:00-16:15: Jámbor Attila – Gyorsan és pontosan

fedder show

November 9. (péntek)

11:00-11:20: Döme Gábor – Haldorádó Method bemutató

12:00-12:20: Papp József – Top Mix bemutató

13:30-13:50: Stég Team – Method bemutató

14:30-14:50: Jámbor Attila – Dovit Feeder újdonságok

15:30-15:50: Jankovich Krisztián – Csalizási technikák

November 10. (szombat)

10:40-11:00: Döme Gábor – Haldorádó Method bemutató

12:00-12:20: Papp József – Top Mix bemutató

13:30-13:50: Stég Team – Method bemutató

15:00-15:20: Jámbor Attila – Dovit Feeder újdonságok

15:30-15:50: Jankovich Krisztián – Csalizási technikák

November 11. (vasárnap)

10:40-11:00: Döme Gábor – Haldorádó Method bemutató

12:00-12:20: Papp József – Top Mix bemutató

13:30-13:50: Stég Team – Method bemutató

15:00-15:20: Jámbor Attila – Dovit Feeder újdonságok

15:30-15:50: Jankovich Krisztián – Csalizási technikák

TOMBOLA:

tombola

A sorsolások ideje:

Péntek:

13:00 óra

16:30 óra (napi fődíj húzása)

Szombat:

12:30 óra

16:30 óra (napi fődíjak húzása)

Vasárnap:

12:30 óra

16:00 óra (napi fődíj húzása)

Pénteki fődíj:

Solar SPC-Tec Badchair ágy

Értéke: 115.000 Ft

penteki dij

Szombati fődíjak:

Solar SP Bankmaster Quick-Up és Solar SP Bankmaster Twin Rib sátrak közül lehet választani

(szavazás a pontyshow facebook oldalán okt. 14-17. között)

Értéke: 99.990 Ft

szombat 01szombat 02

Free Spirit CTX horgászbot

Értéke: 50.000 Ft

szombat 03jpgszombat05

Vasárnapi fődíj:

Kolibri KM-300 típusú, 3 méter hosszúságú gumicsónak-horgászbot tartóval (A nyeremény a helyszínen is átvehető, de amennyiben nincs ott a nyertes, értesítést kap a nyereményről és futárcég szállítja ki.) 

Értéke: 200.000 Ft

vasarnapi dij

Különdíj:

Akik a kiállítás ideje alatt a Nagykállói-tó standján regisztrálnak, azok között vasárnap délután 15:30 órakor kisorsolásra kerül egy 4 napos horgászat faházzal a Nagykállói bojlis tavon

Értéke: 90.000 Ft

kulondij

 
 

Kapcsolat:

Carp Hungary Kft.
Szervezo: Bujáki Géza (info@carpshow.hu)
Információs telefonszám:
+36-20-5348510

A hozzászólások le vannak tiltva.