Masters Cup Ohat 2014

A mai napon – junius 30. hétfő – elrajtolt a Masters Cup Ohat 2014 bojlis horgászverseny, ami július 4-ig péntekig tart majd.
A résztvevő csapatok között csupa a szakmában elismert név…Igazi Mesterek Tornája.

1. SBS Szi-Ko Team
2. Fábián Team
3. Tati Dovit Carp Team
4. Kanalas Carp Team
5. Bravo Baits Team
6. Bojlis Főnökök Team
7. Total Baits Team
8. KT Total Baits Team
9. King Baits Team

A délelőtt gyülekező, megnyitó és két fordulós sorsolás után a csapatok elfoglalták szektoraikat, majd pontban 12-kor, a déli harangszóval egy időben kezdetét vette a 96 órás megmérettetés.

Ohat képA verseny szektorainak kisorsolása a következőképpen alakult:
1. Bravo Baits Team
2. Bojlis Főnökök Team
3. KT Total Baits Team
4. Fábián Team
5. Tati Dovit Carp Team
6. SBS Szi-Ko Team
7. Kanalas Carp Team
8. Total Baits Team
9. King Baits Team

2014.07.01 Kedd

Minden csapatnak van már értékelhető fogása. A Bravo Baits-es fiúk az első helyre törtek, de szorosan mögöttük a Kanalas Carp Team. Messzemenő konzekvenciát még nemigazán lehet levonni, hisz még az első nap után vagyunk csak, hátra van még 4 küzdelmes versenynap.

részeredmény 07.01

2014.07.02 Szerda

A Bravo Baits csapata megtartotta első helyét, az SBS Szi-Ko Team egy helyet lépett előre az előző naphoz képest. Fábián Team nagyon beleerősített 9. helyről az 5-re lépett.

részeredmény 07.02

 2014.07.03 Csütörtök

A Bravo Baits továbbra is az első helyen.Több mint 50 kilónyi hallal vezet a Kanalas Carp Team előtt, akik ugyancsak meg tudták őrizni második pozíciójukat. A harmadik hely is változatlan. A Fábián Team ügyesen taktikusan jön felfele a ranglétrán, már a negyedikek. Az utolsó szakaszához ért a verseny. Most sokat fog számítani, kiben mennyi erő maradt, kin hogyan vette magát úrrá a fáradság.

07

2014.07.04 Péntek – Végeredmény

A verseny véget ért. Az I. helyet a Bravo Baits csapata tudhatta magáénak, ügyesen rutinosan és taktikusan horgászva végig vezették a versenyt. Az utolsó napon bebiztosítva helyüket, több mint 300 kilónyi halat zsákmányolva. A II. helyet A Kanalas Carp Team tudhatta magáévá. Igaz itt már kicsit szorosabb volt a helyzet hisz a III. helyen végző SBS Szi-Ko Team nem sokkal maradt le tőlük. Sajnos a Fábián Teamnak nem sikerült olyan jól a véghajrá és a negyedik helyről is lecsúsztak, ahova is a KT Total Baits Team küzdötte fel magát. Gratulálunk minden egyes versenyzőnek. Szép volt srácok.

Az összfogást tekintve, mindenképpen szép eredményt hoztak a csapatok: 4.335.463 gramm, mely 466 db pontyban és 148 db amur szerepében merült ki.

A verseny végeredményét a következő táblázat foglalja össze:

vegeredmeny

A hozzászólások le vannak tiltva.